Office Assistant

Jij bent het visitekaartje van het kantoor, een vrolijke doener! Je werkt zelfstandig, reageert snel en adequaat op vragen, denkt proactief mee en treedt op als de spil van de onderneming. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren onder andere: Kalender management Het verwerken van de dagelijkse post Telefoon- en emailafhandeling en overige correspondentie Het organiseren van bijeenkomsten […]

Is your business ready for Brexit?

Senior Manager

Als Senior Manager ben je verantwoordelijk voor een vaste cliëntenportefeuille en de aansturing van een team van 2 tot 4 (Junior) Financial Accountants. Hiernaast ben je onderdeel van het management team van Rembrandt.

Rembrandt Corporate Services Amsterdam

Medior Financial Accountant

Als Financial Accountant ben je verantwoordelijk voor een vaste cliëntenportefeuille. Je zult dagelijks administratieve- en fiscaal gerelateerde zaken voor deze portefeuille afhandelen, omdat jij het vaste aanspreekpunt bent voor de cliënt.

Rembrandt Corporate Services Amsterdam

Junior Financial Accountant

Als Junior Financial Accountant werk je met een vaste cliëntenportefeuille.
Je zult dagelijks administratieve- en fiscaal gerelateerde zaken voor deze portefeuille afhandelen, omdat jij het vaste aanspreekpunt bent voor de cliënt.