Corporate Legal Counsel

Ben jij een ervaren allround Corporate Legal professional met een achtergrond in het bedrijfsleven, als jurist met een focus op het ondernemingsrecht? Heb je daarnaast affiniteit met financieel diensten? Dan zoeken wij jou!

Als Corporate Legal Counsel bij Rembrandt Corporate Services zal je op verschillende uitdagende bedrijfsjuridische projecten werken voor verschillende grote klanten, bij de klant op locatie en vanuit ons kantoor in Amsterdam. Hiernaast houdt je supervisie over een team van 2 tot 4 (junior) teamleden, 

Als Corporate Legal Counsel zal je onder andere in aanraking komen met uiteenlopende privaatrechtelijke vraagstukken, van bijvoorbeeld het verbintenissenrecht tot het arbeidsrecht. Verder zal je bezighouden met het opstellen en beoordelen van juridische documentatie. Je draagt je zorg ook voor een juiste naleving van de wetten en regels die van toepassing zijn binnen onze organisatie. Je signaleert ontwikkelingen in het vakgebied en speelt in op deze veranderingen. Daarnaast zal je, in samenwerking met de financials, ook relaties onderhouden en bouwen met bestaande en potentiele (internationale) cliënten.

Wie zoeken wij? 

Je beschikt over leiderschapskwaliteiten en je vindt het leuk om relaties te onderhouden met cliënten en derden. Je bent enthousiast, communicatief vaardig en neemt graag initiatieven. 

Als Corporate Legal Counsel, heb je minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een WO-opleiding Recht succesvol afgerond. Verder spreek je vloeiend Nederlands en Engels. Je bent gedreven, betrouwbaar en je staat stevig in je schoenen. Daarnaast werk je graag in teamverband en ga je nauwkeurig en resultaatgericht te werk. 

Wat wij bieden

Een uitdagende ervaring in een snelgroeiend bedrijf. De vrijheid om input te geven op interne procedures. Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke en professionele carrière groei. Een uitstekende werkomgeving, met een marktconform salaris en studiemogelijkheden. 

Over Rembrandt Corporate Services

Rembrandt is de one-stop-shop voor financiële, juridische en fiscale dienstverlening.

Rembrandt is een jong en snelgroeiend bedrijf gevestigd aan Amsterdamse zuidas. Met ons team van circa 20 financiële en juridische professionals assisteren wij een diverse portefeuille van cliënten in het MKB segment, maar ook private equity huizen en vastgoed investeerders. Binnen onze praktijk zijn wij gespecialiseerd in het assisteren van organisaties die internationaal willen expanderen en zich in Nederland willen vestigen.