Junior Financial Accountant

Kom jij ons team versterken als Junior Financieel Accountant (“FA”)?

Als FA ben verantwoordelijk voor een vaste cliënten portefeuille. Je zult dagelijks administratieve- en fiscaal gerelateerde zaken voor deze portefeuille afhandelen, omdat jij het vaste aanspreekpunt bent voor de cliënt. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Samen met een Senior Manager en afhankelijk van jouw werkervaring zorg je er zelfstandig voor dat de cliënten tijdig en adequaat ondersteund worden.

Je bent een enthousiaste teamspeler en je vind het leuk om relaties te onderhouden met cliënten en derden. Je bent communicatief vaardig en neemt graag initiatieven. 

Van belang is dat je accuraat kan werken en een achtergrond hebt in de accountancy, het bedrijfsleven of de trust. 

Als Junior FA heb je 0 tot 2 jaar werkervaring. Als FA heb ten minste 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een bachelor of master opleiding succesvol afgerond (accountancy, bedrijfseconomie of gelijkwaardig). Verder spreek je vloeiend Nederlands en Engels.

Wat wij bieden

Een uitdagende ervaring in een snelgroeiend bedrijf. De vrijheid om input te geven op interne procedures. Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke en professionele carrière groei. Een uitstekende werkomgeving, met een marktconform salaris en studiemogelijkheden. 

Over Rembrandt Corporate Services

Rembrandt Corporate Services (“Rembrandt”) is de one-stop-shop voor financiële, juridische en fiscale dienstverlening.

Rembrandt is een jong en snelgroeiend bedrijf gevestigd aan Amsterdamse zuidas. Met ons team van circa 20 financiële en juridische professionals assisteren wij een diverse portefeuille van cliënten in het MKB segment, maar ook private equity huizen en vastgoed investeerders. Binnen onze praktijk zijn wij gespecialiseerd in het assisteren van organisaties die internationaal willen expanderen en zich in Nederland willen vestigen.