Medior Financial Accountant

Kom jij als Financial Accountant ons team versterken met jouw expertise?

Je bent een enthousiaste en ambitieuze teamspeler en je vindt het leuk om relaties te onderhouden met cliënten en derden. Daarin staat het ontzorgen van de cliënt centraal. Je bent communicatief vaardig en neemt graag initiatieven. Van belang is dat je accuraat kunt werken en een achtergrond hebt in de accountancy.

Als Financial Accountant ben je verantwoordelijk voor een vaste cliëntenportefeuille. Je zult dagelijks administratieve- en fiscaal gerelateerde zaken voor deze portefeuille afhandelen, omdat jij het vaste aanspreekpunt bent voor de cliënt. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Afhankelijk van je werkervaring zorg je er (eventueel samen met een senior manager) voor dat de cliënten tijdig en adequaat ondersteund worden.

Als Financial Accountant heb je 2 tot 5 jaar werkervaring. Je hebt een bachelor of master opleiding succesvol afgerond (accountancy, bedrijfseconomie of gelijkwaardig). Verder spreek je vloeiend Nederlands en Engels.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf;
  • De vrijheid om input te geven op interne procedures;
  • Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke en professionele carrièregroei;
  • Een uitstekende werk- en leeromgeving;
  • Mooie bonusstructuur;
  • Studiemogelijkheden;
  • Gratis lunch;
  • Gezellige bar voor alle VrijMiBo’s;
  • Volledige woon-werk vergoeding met het openbaar vervoer.

Over Rembrandt Corporate Services

Rembrandt Corporate Services B.V. is een jong en snelgroeiend bedrijf gevestigd aan de Amsterdamse zuidas. Met ons team van financial en juridische professionals assisteren wij een diverse portefeuille van cliënten in het MKB segment, maar ook private equity cliënten en vastgoed investeerders. Binnen onze praktijk zijn wij gespecialiseerd in het assisteren van organisaties die internationaal willen expanderen en zich in Nederland willen vestigen.

Rembrandt is de one-stop-shop voor financiële, juridische en fiscale dienstverlening. Onze missie: “Wij willen de ‘best in class’ dienstverlening leveren waarbij de toegevoegde waarde voor de cliënt en het ontzorgen centraal staan.” Om die missie te behalen hebben we de meest talentvolle, ambitieuze, gedreven financial professionals nodig. Jou dus!

Wacht niet en solliciteer nu!