Senior Manager

Ben jij een gedreven financiële professional met een achtergrond in accountancy, het bedrijfsleven of de trust en wil je ons team versterken als Senior Manager (“SM”)? 

Als SM ben je verantwoordelijk voor een vaste cliëntenportefeuille en de aansturing van een team van 2 tot 4 (Junior) Financial Accountants. Hiernaast ben je onderdeel van het management team van Rembrandt.

Je zult dagelijks administratieve- en fiscaal gerelateerde zaken voor jouw portefeuille afhandelen. Je begeleid jouw team in het opstellen van jaarrekeningen, interim rapportages en diverse fiscale aangiften, maar bewaakt ook de planning en de kwaliteit van de werkzaamheden. 

Je beschikt over leiderschapskwaliteiten en je vind het leuk om relaties te onderhouden met cliënten en derden. Je bent enthousiast, communicatief vaardig en neemt graag initiatieven. 

Als SM heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een bachelor of master opleiding succesvol afgerond (accountancy, bedrijfseconomie of gelijkwaardig). Verder spreek je vloeiend Nederlands en Engels.

Wat wij bieden

Een uitdagende ervaring in een snelgroeiend bedrijf. De vrijheid om input te geven op interne procedures. Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke en professionele carrière groei. Een uitstekende werkomgeving, met een marktconform salaris en studiemogelijkheden. 

Over Rembrandt Corporate Services

Rembrandt Corporate Services (“Rembrandt”) is de one-stop-shop voor financiële, juridische en fiscale dienstverlening.

Rembrandt is een jong en snelgroeiend bedrijf gevestigd aan Amsterdamse zuidas. Met ons team van circa 20 financiële en juridische professionals assisteren wij een diverse portefeuille van cliënten in het MKB segment, maar ook private equity huizen en vastgoed investeerders. Binnen onze praktijk zijn wij gespecialiseerd in het assisteren van organisaties die internationaal willen expanderen en zich in Nederland willen vestigen.